Helioprogress - Stomatološka ordinacija

Ordinacija "Helioprogress" čije se sedište nalazi u Indjiji, počela je sa radom aprila 1990. godine. Stomatolog dr. Spomenka Novaković inače vlasnik ordinacije, u proteklih 20 godina trudila se da "Helioprogress" izraste u ordinaciju koja će svoje usluge pružati na najvišem mogućem nivou. Da se u željama uspelo svedoči činjenica da usluge naše ordinacije koriste i oni ljudi sa adresom stanovanja izvan indjijske opštine. Ordinacija pruža sve vrste stomatoloških usluga, dok se one najsloženije intervencije obavljaju u koordinaciji sa izuzetno priznatim specijalistima iz Beograda i Novog Sada.

U prilog pomenutoj tvrdnji ide i podatak da se kod nas veoma uspešno pružaju hirurške i ortodonske usluge. Ono što nas izdvaja od ostalih, svakako su najkvalitetniji materijali koje koristimo, ali i savremena oprema koja u potpunosti zadovoljava kriterijume EU u oblasti stomatologije. Kao praksa mi stvarno verujemo da su preventivna nega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. To znači da Vam dajemo savete, pomažemo Vam da razumete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za dentalnim tretmanima.

Predlaganje tretmana

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, molimo Vas da pitate nekog od članova našeg tima koji će biti srećni da Vam sve objasne.